WOONVERANDA

Waarom zou je kiezen voor een woonveranda? Allereerst biedt het extra leefruimte die naadloos aansluit op jouw huis. Het kan een veelzijdige ruimte zijn die kan worden gebruikt als zitkamer, speelkamer, thuiskantoor of zelfs als eetkamer. Bovendien is het een geweldige manier om te genieten van de schoonheid van jouw buitenomgeving terwijl je binnen comfortabel zit. Een woonveranda vergroot ook de waarde van jouw woning en kan het uiterlijk van jouw huis aanzienlijk verbeteren. Ten slotte kan een goed ontworpen en geplaatste woonveranda energiebesparend zijn en uw stookkosten verlagen.

Interesse in een woonveranda die bij jou past?

Meer dan 45 jaar ervaring

Van A tot Z door eigen vakmensen

Ruime showroom

Familiebedrijf

De perfecte veranda voor uw woning.

Een veranda is een prachtige manier om jouw woning uit te breiden. Het is echter belangrijk dat de veranda past bij jouw huis en aansluit op jouw levensstijl. Zo zorg je voor een harmonieus geheel en kan je optimaal genieten van jouw nieuwe leefruimte. Onze adviseurs zullen daarom rekening houden met de stijl van jouw huis en jouw persoonlijke smaak, om zo een veranda te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw woning.

Naast een harmonieuze uitstraling, kan je bij ons ook terecht voor de nodige comfortopties in jouw veranda. Zo kan je kiezen voor aangepaste verlichting, zodat je ’s avonds optimaal kan genieten van uw veranda. Daarnaast bieden we ook screens aan om je te beschermen tegen de zon en inkijk. Tot slot kan je kiezen voor een klimaatregeling die uw veranda op de juiste temperatuur houdt, ongeacht het weer. Een veranda die past bij jouw huis en is ingericht op jouw comfort is van groot belang voor jouw woongenot. Bij Veranda’s Terrasdecor helpen we je graag bij het ontwerpen en realiseren van jouw droomveranda, waarbij we jouw persoonlijke smaak, comfort en levensstijl voorop stellen.

Ontdek onze woonveranda’s

Ben je benieuwd hoe een woonveranda eruit kan zien? Kom dan snel langs in onze showroom en laat je inspireren door onze toonzaalmodellen. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden

BEZOEK ONZE SHOWROOM

WIL JE EEN EIGENTIJDSE WOONVERANDA?